U Beogradu palili hrvatsku zastavu


Šešeljevi radikali u subotu su u Beogradu održali prosvjed odgovarajući njime na haašku presudu generalima. Na ulici su pritom spalili hrvatsku zastavu pjevajući: ‘Bit će mesa, klat ćemo Hrvate’.


Na prosvjedu Šešeljevih radikala održanom u subotu u središtu Beograda, ispred zgrade ureda predsjednika Srbije, zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, prosvjednici su zapalili zastavu Republike Hrvatske pjevajući uz to: “Bit mesa, bit mesa, klaćemo Hrvate”.


Nosili transparent: ‘Dogodine u Kninu’


Policija nije dopustila da nekoliko stotina pristaša srpskih radikala dođe ispred samog ulaza u zgradu Predsjedništva. Sudionici prosvjeda vrijeđali su Hrvate i nosili transparente “Hag=EU=Vatikan”, “Dogodine u Kninu”, “Stop haaškoj tiraniji” i “Sloboda za Šešelja”, piše Blic.

Zamjenik predsjednika SRS Nemanja Šarović optužio je predsjednika Srbije Tomislava Nikolića za izdaju i rekao kako Nikolić ništa nije učinio da zaštiti srpski narod. Šešeljevac je rekao da Srbija treba zatražiti pomoć od Rusije “jedinog prijatelja Srbije”.



0 komentari:

Objavi komentar